Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Okamzik zlomu / Fracture (2007) BDRip.CZ.EN.1080p = CSFD 75% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Okamzik zlomu / Fracture (2007) BDRip.CZ.EN.1080p = CSFD 75% Názov:Okamzik zlomu / Fracture (2007) BDRip.CZ.EN.1080p = CSFD 75% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:2.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-03-29 Peerov:42 (Seed: 42, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Krimi,Mysteriozni,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky









    Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
    USA / Německo, 2007, 108 minRežie: Gregory HoblitScénář: Glenn GersDaniel PyneKamera: Kramer MorgenthauHudba: Mychael DannaJeff DannaHrají: Anthony HopkinsRyan GoslingDavid StrathairnRosamund PikeEmbeth DavidtzBilly BurkeCliff CurtisFiona ShawBob GuntonJosh Stamberg (více)Produkce: Charles WeinstockStřih: David RosenbloomZvuk: Gary SummersDaniel J. LeahyScénografie: Paul EadsNancy NyeMasky: Clinton WayneKostýmy: Elisabetta Beraldo




    Letecký inženýr a majitel prosperující firmy Ted Crawford sleduje manželku Jennifer při schůzce s milencem. Když se žena později vrátí domů, Ted ji obejme, řekne jí, že ji miluje, a pak ji střelí do hlavy. Pečlivě zahladí stopy, vykoupe se a spálí své šaty. Mezitím dorazí policie. Ted pustí do domu pouze poručíka Roba Nunallyho a bez váhání se mu k vraždě přizná. Šokovaný detektiv pozná, že střelená je jeho milenka. Zatímco policie Teda zatýká, přivolaný lékař zjistí, že Jennifer ještě žije. Má však nevratně poškozený mozek, z bezvědomí se nikdy neprobere. Případem je pověřen ambiciózní mladý žalobce Willy Beachum, který zatím všechny případy vyhrál. Má vražednou zbraň i doznání. Zdánlivě jednoduchý případ se zkomplikuje, když Ted prohlásí, že je nevinen, a vzdá se obhájce. Vzápětí detektiv Flores oznámí, že Tedova pistole není vražednou zbraní. K dalšímu dramatickému zvratu dojde, když Ted prozradí, že detektiv byl milencem jeho ženy a on se přiznal jen proto, že se bál o život. Soudkyně je nucena výpověď označit za vynucenou, a tedy neplatnou. Na Willyho se zlobí nadřízený, protože se na případ špatně připravil. Zdá se, že Ted má jednání pevně v rukou a dosáhne osvobozujícího rozsudku... (TV Nova)









       
       
     













    pohee, karellx, Karel1972, najytus, Honza7_7, margharethe, olda, bilk, Blokud, Merlin88, Hebrejec, Rombrt,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.126 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:27
    sql

    TOPlist